Veelgestelde vragen

Kan ik elk gewenst aantal kiezen?
Jazeker. Ga naar deze pagina en kies elk aantal dat je maar wenst. Wij regelen het voor je.

 

Kan ik maskers met mijn eigen foto maken?
Absoluut! Wij zijn specialist in het maken van custom made maskers met je eigen foto. Al 10 jaar zijn wij marktleider in Nederland en België. Maak hier je foto masker voor jouw feestje, huwelijk, bedrijfsuitje of bachelor.

 

Wat voor foto moet ik gebruiken?
Voor een goede kwaliteit van je foto masker, moet je bestand aan een paar punten voldoen.

  • We raden altijd aan om een zo scherp mogelijke foto te gebruiken
  • Het type bestand moet .jpg, .jpeg of .png zijn
  • Het liefst is de foto recht van voren genomen. Dan ziet het er het masker er het meest natuurlijk uit.
  • Foto's vanaf 200kb zijn goed genoeg. Maar hoe groter het bestand, des te beter.

 

Kan ik ook eerst bestellen en de foto later naar jullie mailen?
Absoluut. Geen probleem! We kunnen ons voorstellen dat je de foto nog even wilt zoeken vanaf de computer. Of dat een vriend of vriendin die heeft. Plaats gerust je bestelling alvast en stuur je foto toe naar info@yourmask.nl.

 

Wat doen jullie met mijn foto?
Wij bewerken je foto en maken hem bijvoorbeeld wat lichter van kleur voor een mooi resultaat. Vervolgens snijden we je foto uit, waardoor je een masker van het gezicht krijgt. Daarna produceren en verpakken we je bestelling in een stevige doos. Je bestelling wordt voorzien van een elastiek en de plakkers. Wil je stokjes? Dat kan! Na 30 dagen verwijderen wij je bestand van onze servers.

 

Wordt het foto masker met een elastiek geleverd?
Ja! Bij je levering ontvang je 2 plakkers en een elastiek. Binnen een minuut heb je deze op je masker zitten. Bestel je veel maskers en wil je dat wij de elastieken plakken op jouw unieke foto maskers? Geen probleem. Stuur ons na plaatsing van je order een mail voor de meerprijs.

 

Kan ik ook stokjes krijgen in plaats van elastiekjes?
Ja. De meerprijs hiervoor is € 0,50 per masker.

 

Kunnen jullie ook de elastieken voor mij plakken?
Jazeker. Voor € 1,21 per masker zorgen wij ervoor dat al je maskers zijn voorzien van een elastiek. Zeker bij grotere aantallen (vanaf 50 stuks) is dat wel zo fijn... Stuur een mail naar info@yourmask.nl als wij je moeten ontzorgen.

 

Kan ik een persoonlijke boodschap op de foto maskers laten printen?
Yes... Heb je iets te vieren? Oma jarig? Of een collega die met pensioen gaat? Gaat je zus trouwen? Of een andere feestelijke gelegenheid? Wij kunnen kosteloos een persoonlijke boodschap op de foto maskers drukken. Zo maak je de maskers nóg persoonlijker en uniek. Perfect voor jouw feest!

 

Kan ik een voorbeeld krijgen van mijn masker?
Als je ons belt, chat of mailt met dit verzoek, dan kunnen we altijd een digitale proef maken voor je. Mail je foto dan naar info@yourmask.nl

 

Is de levertijd 2 of 5 werkdagen?
Wanneer je bij het afrekenen 'SPOED' aanklikt, wordt je bestelling binnen 2 werkdagen verzonden vanaf onze drukker. De extra kosten hiervoor zijn € 19,95. Bij normale verzending versturen we je order binnen maximaal 5 werkdagen. Voor bestellingen van 10 maskers en meer betalen wij de verzendkosten voor je!

 

Wat is de kwaliteit van onze maskers?
Alle maskers worden op A4 formaat gedrukt en zijn gemaakt van 300 grams sulfaatkarton. Ze zijn plat en met een elastiekje op de achterkant blijft het masker voor je gezicht zitten. We maken ook speciaal op maat gemaakt drukwerk voor als je een speciale of afwijkende vorm nodig hebt. Wil je een groter formaat of grote aantallen? Chat met ons of stuur een mail naar info@yourmask.nl. Al feestmaskers zijn vervaardigd van karton met het FSC-keurmerk (voor verantwoord bosgebruik) en duurzaam geproduceerd in Nederland.

 

Hanteren jullie kortingen?
Zeker. De teller begint al te lopen vanaf 1 masker en meer. Bij aantallen van 250 stuks of meer rekenen wij met aparte staffel prijzen. Heb je hier een vraag over? Mail ons dan op info@yourmask.nl.

 

Kan ik partner worden van YourMask?
Wij staan altijd open voor partners en wederverkopers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Organiseer je huwelijken, feesten of andere events dan kan een samenwerking zeer interessant zijn.