masker maken van foto bruiloft vrijgezellenfeest printen drukken fotomasker fotomaskers masker met foto drukken

HOE WERKT HET MAKEN VAN JE EIGEN MASKERS?

Maskers van Politici

Met deze maskers kan je overal 'hausen'!

In de Media - Jachtseizoen (SBS6)

Herman de Blijker en Bram Krikke halen vendetta truc uit met maskers van hun eigen gezicht.

maskers drukken van foto, masker maken van jouw foto, fotomasker maken, masker gezicht met foto drukken, vrijgezellenfeest idee foto maskers masker van foto printen drukken vrijgezellenfeest bruiloft printen maken foto maskers mondmasker custom made

Met kartonnen maskers van een foto zorg je voor een hilarisch en bizar effect op jouw vrijgezellenfeest, bruiloft of verjaardag!

Yourmask zorgt voor de beste entree op jouw feestje!

Bij Yourmask drukken we hoge kwaliteit kartonnen maskers van jouw foto! Hiermee ben je origineel en verras je iedereen!

- Upload je foto, reken af en wij doen de rest!  
- Compleet met elastiek en uitgestanste ogen          
- A4 formaat dus iedereen past het!
- Gratis thuisbezorgd vanaf 5 maskers in 5 werkdagen
- Een te gek idee voor een vrijgezellenfeest of bruiloft  
- Heb je vragen? Chat met ons of mail naar info@yourmask.nl
- Klik hier om je masker te maken!

 

Celebrity maskers

De leukste celebrity maskers maken jouw feest compleet!

Royal maskers

Ga als Prins Pils en Maxima naar jouw volgende feest!

Over Yourmask - maak maskers van jouw foto

Maak je eigen masker met jouw foto


Maak hier kartonnen maskers van je eigen foto! Te gek om iemand mee te verrassen op een bruiloft, vrijgezellenfeest of verjaardag. Of zoek je een masker voor carnaval.
Upload een zo scherp mogelijke foto en doe de upload hierboven door op het vak te klikken met de upload button. Een goede foto zit tussen de 100kb en 2mb en is recht van voren genomen. Je kan ook politici maskers kopen zoals Mark RutteMelania ,Kim jong-un of leuke beroemdheden.
Een eigen masker maken doe je snel en eenvoudig bij Yourmask! Fotomasker, gepersonaliseerd kartonnen masker, masker met foto, masker maken met gezicht, custom made gezichtsmasker, geprinte foto van je gezicht, het kan allemaal.

Alle maskers worden op A4 formaat gedrukt en zijn gemaakt van 300 grams karton. Ze zijn plat en met een elastiekje op de achterkant blijft het masker voor je gezicht zitten. We maken ook speciaal op maat gemaakt drukwerk voor als je een speciale of afwijkende vorm nodig hebt. Wil je een groter formaat of grote aantallen? Chat met ons of stuur een mail naar info@yourmask.nl. Onze feestmaskers zijn gemaakt van karton met het FSC-keurmerk (voor verantwoord bosgebruik).

Je ontvangt het masker binnen 2 werkdagen (€4,95 met track&trace met spoedoptie)
Wij werken met PostNL.

Yourmask verkoopt hoogwaardige kartonnen feestmaskers voor elke feestelijke gelegenheid zoals verjaardagen, feesten, carnaval, halloween, huwelijken en vrijgezellenfeesten. Onze maskers worden geleverd met een elastiekje. Naast onze feestmaskers verkopen we ook andere feestartikelen, zoals handige props voor in een photobooth, voor een vrijgezellenfeest en huwelijksartikelen.