Batman masker

Met dit Batman masker kan je eindelijk de beest uithangen! Ideaal voor een kinderfeestje of carnaval!

 Compleet met elastiek en uitgestanste ogen
 Gemaakt van 300grams karton
 Geleverd in maximaal 5 werkdagen (€4,95 met track&trace)
 Heb je vragen? Chat met ons! 

 

Batman masker

Dit Batman masker maakt jouw outfit voor het feest of vrijgezellenfeest compleet! Compleet met elastiekjes en uitgestanste ogen. Je kan ook politici maskers of een eigen masker laten drukken van je  foto.

Onze maskers

Alle maskers worden op A4 formaat gedrukt en zijn gemaakt van 300 grams karton. Ze zijn plat en met een elastiekje op de achterkant blijft het masker voor je gezicht zitten. We maken ook speciaal op maat gemaakt drukwerk voor als je een speciale of afwijkende vorm nodig hebt. Wil je een groter formaat of grote aantallen? Chat met ons of stuur een mail naar info@yourmask.nl. Onze feestmaskers zijn gemaakt van karton met het FSC-keurmerk (voor verantwoord bosgebruik). 

Verzending

Je ontvangt het masker binnen maximaal 5 werkdagen (€4,95 met track&trace).
Wij werken met PostNL. 

Maak je eigen masker met jouw foto


Maak hier kartonnen maskers van je eigen foto! Te gek om iemand mee te verrassen op een bruiloft, vrijgezellenfeest of verjaardag. Of zoek je een masker voor carnaval. 
Upload een zo scherp mogelijke foto en doe de upload hierboven door op het vak te klikken met de upload button. Een goede foto zit tussen de 100kb en 2mb en is recht van voren genomen. Je kan ook politici maskers kopen zoals Donald TrumpMelania of Kim jong un of spraakmakende beroemdheden.

Een eigen masker maken doe je snel en eenvoudig bij Yourmask! Fotomaskers, gepersonaliseerd kartonnen masker, masker met foto, masker maken met gezicht, custom made gezichtsmasker, geprinte foto van je gezicht, het kan allemaal.

Over Yourmask

Yourmask verkoopt hoogwaardige kartonnen feestmaskers voor elke feestelijke gelegenheid zoals verjaardagen, wij drukken maskers van een foto voor feesten, carnaval, halloween, huwelijken en vrijgezellenfeesten. Onze maskers worden geleverd met een elastiekje. Naast onze feestmaskers verkopen we ook andere feestartikelen, zoals handige props voor in een photobooth, voor een vrijgezellenfeest en huwelijksartikelen.